sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Trecere..


...intr`un nou an intr`o noua reverie ciudata, un nou inceput ... cu ganduri pline de speranta , promisiuni facute noua insine ca vom fi mai buni, mai sinceri , mai rabdatori , mai altruisti , mai .... iunie iulie...brasoave !!! si totusi nutrim spranta ca macar un procent mic din toate astea sa se indeplineasca , sa reusim ce n`am propus.Unii dintre noi au targeturi care in aparenta par extrem de usor de atins de exemplu` renuntarea la viciul fumatului ... si care se dovedesc pana la urma nuciprea tari pentru dintisorii nostri de lapte ! Ati avut asemenea ganduri si promisiuni ? Fi`ti sinceri cu voi ! E uman ca noaptea dintre ani sa reprezinte pentru unii ceva mai mult : un prilej de beatitudine, un prilej de a mai turna pe leca larga a gatului niscaiva grade cu efect de turmentatie , un prilej de meditatie ( pentru mine ) , un prilej de a fi aproape de cei dragi la care te gandesti cu groaza ca e posibil ca in anu` care vine sa nu`i mai vezi ... , un prilej de etalare a unui "tzol festiv" intr`un cadru intim(??) , prilej de ras si glume sau de epatare la extrema la vedera luminitelor provocate de chinezariile puturoase in fum de sulf si pucioasa , un prilej de a mai cheltui ceva "malai" ce a prisosit dupa Craciun .... Brasoave ! Tare is eu curios cati din voi isi vor aminti de noaptea asta peste ... sa zicem 3-4 ani !
Ce ste Revelionul sau Anul Nou ? Un punct terminus in comensurabilitate pe scara "Cronos"? O simpla delimitare intre doi ani ? Care e rolul sarbatorii ?( sa ne aminteasca ca suntem cu un an mai batrani - la dracu`!) ...

Un comentariu:

  1. Subscriu la "Care e rolul sarbatorii ?( sa ne aminteasca ca suntem cu un an mai batrani - la dracu`!) ..." si la" un prilej de a fi aproape de cei dragi la care te gandesti cu groaza ca e posibil ca in anu` care vine sa nu`i mai vezi".
    Sincer,nu mi-am promis nimic,de ce sa ma dezamagesc apoi?Daca promit ceva,trebuie sa si indeplinesc,e un defect al meu,asa ca...astept.

    RăspundețiȘtergere